Topp 10 grunner til å kjøpe ny bolig på Paradis Stasjon!

I tillegg til at det er mange gode grunner til å velge akkurat Paradis Stasjon med den fordelaktige beliggenheten du får der, så er det mange gode grunner til å kjøpe en helt ny bolig. Her er de 10 beste grunnene.

  1. Alt er nytt, – ingen har bodd der før. Ingen spikerhull i veggene, og ingen riper i parketten. Gode romløsninger og effektivt boareal gir deg mer plass. Følelsen av å bo i en ny flott og lys leilighet er en drøm i seg selv.
  2. Betydelig lavere omkostninger. Du betaler 2,5% av din del av tomteverdien i dokumentavgift. Ved kjøp av brukt bolig betaler man 2,5% av hele kjøpssummen i dokumentavgift. Ved for eksempel kjøp av leilighet H2 til 3 090 000,- er omkostningene 11 795,-. Kjøper du en brukt bolig til den prisen vil omkostningene være 77 250,-.
  3. Dagens byggestandard. Alt arbeidet er gjort i tråd med de beste og sikreste standardene og alt kan dokumenteres. Dermed er det ingen ubehagelige overraskelser i det skjulte.
  4. Reklamasjonsrett. De fem første årene har man retten til å reklamere om noe skulle være feil eller mangler.
  5. Ingen budrunder. Nye boligprosjekter har faste priser og selges etter «førstemann til mølla» prinsippet. Så er du først og har finansieringen i orden, så blir det din leilighet. Gratulerer!
  6. Vedlikeholdsfri hverdag. Livet i leilighet er enklere, og i en ny leilighet – superenkel. Det betyr at du får mer kvalitetstid til å bare nyte livet.
  7. Lave energikostnader. I en ny bolig er alt optimalisert for en behagelig, effektiv og rimelig oppvarming, noe man slett ikke er garantert i en brukt bolig.
  8. Sunt inneklima. Våre leiligheter har balansert ventilasjon med regelmessig service og utskifting av filtre, slik at du kan være trygg på at du har god luftkvalitet inne.
  9. Brannsikring. Med boligsprinkleranlegg i alle leiligheter, samt røykvarslere og alarmgiver, kan du sove trygt og godt i din nye bolig.
  10. Tilvalg. Er du tidlig ute, kan du gjøre en rekke tilvalg for å tilpasse hvert rom til dine behov. Det kan være endringer som: oppgradert kjøkken, andre farger på veggene, ekstra stikkontakter, fliser, gulv, osv. Du betaler selvfølgelig for det, men det betyr at  du får det akkurat sånn du vil ha det.