Neste stasjon, – Paradis!

Sentral beliggenhet betyr nærhet til både hverdags- og fritidstilbud. I Paradis er det umiddelbar nærhet til mye av det du har behov for til daglig, en mengde tilbud ligger en kort gå- eller sykkeltur unna. Og skal du lengre, er veien kort til tog og buss på stasjonen like ved. Nærhet til gode rekreasjonsområder er en annen stor fordel med den nye bydelen. Her er grønne og maritime områder som inviterer til aktiviteter og sosialt samvær med venner og familie. Skroll deg nedover for å bli bedre kjent med nærområdet – eller ta deg en tur og opplev det selv.
2 min.

Stavanger Sentrum

Uansett transportmiddel, er byen – med sine mange aktiviteter, opplevelser og tilbud – aldri langt unna. Er du en av dem som bruker begrepet «Er der om to minutter!» for å beskrive hvor langt unna du er dem du skal møte? Vel, bor du på Paradis Stasjon, kan det anslaget faktisk stemme veldig bra.
2 min.
2–10 min.

Dagligvare og shopping

Alle har sine handlevaner, og med en beliggenhet som denne kan du planlegge innkjøpene sånn det passer deg. Like over veien er Kiwi (åpent fra kl. 07 – 23), et par minutter nærmere sentrum ligger en splitter ny Coop Extra eller Lille Asia Supermarket for en forandring. Har du behov for mer enn dagligvarer, er du en ti minutters spasertur unna 60 butikker på Kilden Kjøpesenter.
2–10 min.

Paradis Stasjon

Nye Paradis Stasjon blir en trendy liten by i byen når alt står klart. Her skal du kunne jobbe og bo med kafeer, butikker, splitter nye EVO treningssenter og andre rekreasjonsmuligheter like i nærheten. På den måten kan du bo både urbant, nytt og smart – i ditt helt eget paradis.
2-7 min.

Spise ute – eller ta med hjem

Kjøtt eller vegetar, mildt eller hot, rimelig eller mer eksklusivt? Restauranter har matbyen Stavanger mange av, og heldigvis ligger det mange i området også ved Paradis Stasjon. En ny storsatsning er Sirkus Renaa i Lagårdsveien. Perfekt når du vil spise ute, trenger noe på farten, eller en raskt måltid å ta med hjem.
2-7 min.
5 min.

SR-Bank Arena / Viking Stadion

Klar for hjemmekamp eller konsert? Eller kanskje jobber du i Jåttåvågen? Uansett er det praktisk å nå en av de andre nye bydelene i Stavanger med tog, bare fem minutter unna. For det blir bedre tider snart;)
5 min.
8 min.

Barnehage

Heldigvis for alle småbarnsforeldre, har Stavanger god barnehagedekning. Den aller nærmeste i dag er Våland barnehage. Det er også kort vei til Hillevåg barnehage og Bekketunet barnehage.
8 min.
13 min.

Universitetet

Enten du studerer eller jobber ved Universitetet i Stavanger, er det praktisk at det stopper en buss like utenfor det nye leilighetsbygget, som tar deg helt frem. Om få år blir også det nye sykehuset nærmeste nabo til UiS.
13 min.
15 min.

Vålandstårnet og - parken

En liten gåtur unna ligger den idylliske Vålandsparken, som strekker seg ned mot Mosvatnet. Hver søndag er det åpen kafe i Vålandstårnet – perfekt for deg som vil ha utsikten servert med en kaffe og hjemmebakst.
15 min.
10 min. + 10 min. t/fots

Vaulen badeplass

Hele Stavangers badeplass er ekstra populær på finværsdager om sommeren, men er et mye besøkt område hele året. Her er det lekeplasser, sandvolleyball-bane, stupebrett og store plener.
10 min. + 10 min. t/fots
20 min.

Kvadrat

Selv om det ligger i Sandnes, drister vi oss til å nevne at Kvadrat kjøpesenter med sine over 170 butikker og restauranter ligger tjue minutter unna med bussen. Greit å vite!
20 min.
15 sek.

Meld din interesse

Har du 15 sekunder? Sett deg på listen, så holder vi deg oppdatert om prosjektet, salgsstart og andre relevante nyheter.
15 sek.