Leilighetene

En leilighet har mange tekniske beskrivelser, men det viktigste er å finne frem til en bolig som passer akkurat dine dager. Alene eller sammen? Barn eller kjæledyr – eller kanskje begge deler? Fordi vi lever ulike liv, inneholder Paradis Stasjon flere typer leiligheter.

Etasje 2
BRA 66 M²
Sov. 2
Pris 3 990 000,–
Etasje 5
BRA 59,9 M²
Sov. 2
Pris 4 090 000,–

Leiligheter med to soverom

– ett ekstra rom gir en mengde muligheter!

De aller fleste leilighetene, 37 stykker, er 3-roms. Disse inneholder entré, stue og kjøkken, bad og to soverom. Noen av leilighetene har stue og kjøkken i åpen løsning, mens andre har dem mer atskilt med plass til en egen sittegruppe på kjøkkenet. Størrelser mellom 57 – 66 m² BRA, med plassering i alle etasjene.

Leiligheter med ett soverom – Utsolgt!

– et helt liv i en lekker og kompakt løsning

6 av leilighetene er 2-roms. Disse inneholder entré, stue og kjøkken i åpen løsning, bad og ett soverom. Selv om de er de minste i prosjektet, er leilighetene åpne, lyse og med god romfølelse. Store vinduer og balkong med overbygg bidrar ekstra til akkurat det. Størrelser er 46 m² BRA, med plassering i 2. – 7. etasje.

Leiligheter med tre soverom - Utsolgt!

– del utgiften og gleden ved å bo sammen med gode venner!

Hva med å investere i en leilighet samtidig som du studerer? De aller fleste leilighetene er 3-roms, men i noen av leilighetene er det mulighet for å lage et ekstra soverom. Kontakt megler for å få mer informasjon om denne løsningen.

 

Kvalitetskjøkken fra Aubo

Alle leilighetene leveres med moderne, dansk kvalitetskjøkken fra Aubo. Som standard levers modellen Unik i fargene hvit, Arktis Grå eller Onyx grå. Dette er en tidløs kjøkkenløsning som kan tilpasses din stil. Modellen har en overflate som er lett å holde ren. Kjøkkenet kan oppdateres til andre farger og modeller mot ett tillegg i pris.

Sammen med kjøkkenet kan du velge å kjøpe hvitevarepakke med stekeovn og platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap – eller andre modeller som du finner i listen over tilvalg.