Nå har vi tegnet en ny og større leilighet

Gjennomtenkte og effektive planløsninger er viktig, og det har vi mange av på Paradis Stasjon. Det vi ikke har hatt så mye av, er store leiligheter.  Vi har derfor gitt våre flinke arkitekter i oppgave å utvikle et par alternativer som er større og mer romslige. Den første leiligheten de har tegnet er den nye D5 leiligheten.

D5 er en sammenslåing av leilighetene D5 og E5. Dette resulterer i en stor og lekker løsning som virkelig gir armslag og rom for gode sosiale soner. Mengden av dagslys du får inn vil gi deg en åpen og luftig frihetsfølelse av de sjeldne. Store vinduer og to balkonger mot sørøst gir deg både utsikt og lys. Her har du mange gode stunder foran deg. Stuen på hele 55 m2 gir rom for flere gode løsninger. Kjøkken og stue har en delvis åpen løsning som gir den gode kontakten, men også muligheten til å jobbe noe mer usjenert. Kjøkken på hele 19 m2 er rålekkert med en vegg av vinduer og utgang til balkong.

Leiligheten har et hovedsoverom som garantert vil gjøre naboen misunnelig. Det er større enn soverom flest, noe som gir ekstra god plass til garderobe. Dersom man ønsker, har man også mulighet for en kontorplass eller en god lesestol her. Med eget bad blir dette en eksklusiv løsning som virkelig setter prikken over i-en. Ekstra soverom og ekstra bad er et pluss om man har gjester, barn hjemme eller besøk av barnebarn.

D5 128 m2 | 7 780 000,–

Snart vil vi presentere enda en løsning som vil gå over to etasjer, en såkalt duplex – spennende!