Kommunen har store planer på Paradis

Området nord og vest for Hillevågsvatnet, der den gamle godsterminalen lå, skal utvikles som en del av sentrum.

Dette er et av Stavangers mest spennende byutviklingsområder med direkte kobling til sentrum, bussveien og med egen togstasjon. Området strekker seg fra Kirkegårdsveien (broen ved politihuset) og opp til Paradis stasjon, – et av regionens største kollektivknutepunkt.

Paradis skal fortettes og utviklingen av området skal sikre at vi skal bevege oss mer til fots og på sykkel enn med bil. Arbeidet er i full gang med å kartlegge hvordan dette kan gjøres optimalt med gode forbindelser, grøntområder, miljøfokus og mye mer. Hvordan får man til gode bomiljø og et aktivt by- og næringsliv i Paradis, er et av mange spørsmål man jobber med. Områdets identitet, kontakten mellom Storhaug og Våland, det grønne båndet langs fjorden og Hillevågsvannet, er eksempler på noen av rammene for planen.

Det som er sikkert er at det blir en spennende prosess som vil gi hele bydelen et kjempestort løft. Det flotte for deg som kjøper leilighet i Paradis Stasjon, er at du får den mest sentrale beliggenheten: nær det nye, det etablerte, fjordutsikten og kollektivmulighetene. Og rett ved siden av kommer det nye landemerket Stasjonsbygget hvor det skal komme butikker, kafé, treningssenter og mange arbeidsplasser, i tillegg til The Box Office som også skal huse mange arbeidsplasser.

Bildet er hentet fra https://www.stavanger.kommune.no/paradis hvor du kan lese mer om planene.
Fast visning

Hver tirsdag kl. 16

Sted: EM1 (Fomo bygget)
Grenseveien 21, 4313 Sandnes

Dersom du har spørsmål eller ønsker å booke møte, ta kontakt med vår megler Leiv Inge Stokka

leiv.inge.stokka@em1sr.no // 952 10 773