Kjøp sammen med en venn!

Kom inn på boligmarkedet – kjøp en ny leilighet i Paradis Stasjon sammen med en venn/venninne.

Det finnes heldigvis flere løsninger for å komme seg inn på boligmarkedet når det ikke lar seg gjøre på egenhånd. For noen kan løsningen være hjelp fra foreldre/besteforeldre som gjør en investering eller står som kausjonister. For andre vil ikke dette være mulig. Ett alternativ kan da være å kjøpe leilighet sammen med en venn/venninne.

Sammen står dere sterkere i en lånesituasjon. Dere har flere å spille på med tanke på å få kausjonist. Dere er sammen om ansvaret, sammen om kostnadene og sammen om gevinstene. Når man eier en bolig, betaler man til seg selv.

Paradis Stasjon består av nye, flotte leiligheter. Det er en fordel for deg som kjøper. Andre fordeler er lave omkostninger, mulighet til å gjøre tilvalg og 5 års reklamasjonsrett. Trygghet er noe som til stadighet blir trukket frem som en fordel ved å kjøpe ny bolig. Man trenger ikke avsette mye penger til vedlikehold de første årene, så du får stor grad av forutsigbarhet. Prisen på ny bolig er fast, noe som betyr at man slipper budrunder. En ny bolig er bygget ett nyeste forskrifter, og holder for eksempel bedre på varmen enn en gammel bolig. Dette kan gi utslag på strømregningen.

I tillegg vil du få en ideell beliggenhet ved en av regionens største kollektivknutepunkt, noe som gir kort vei til studie- og arbeidsplassen – og bare 2 min. til sentrum med tog. Du er nær der det skjer, med andre ord. Ikke bare det – du har Kiwi rett over gata med åpningstider fra kl. 07-23 og mange gode take-away alternativer i området.