Takk! Din påmelding er registrert.

Vi holder deg oppdatert om prosjektet, salgsstart og relaterte nyheter via e-post/sms. Legg gjerne til post@paradisstasjon.no i kontaktlisten din så unngår du at gode nyheter havner i søppelmappen 🙂

DIN NESTE STASJON, – PARADIS!

Det tar 2 minutter med tog fra byen, og du er hjemme før du rekker å høre “Voices in my head”. Hjemme fra jobb, kino, bytur, handletur, nachspiel, konsert eller kafétur. Paradis Stasjon har leiligheten for deg som er urban, bevisst og klar for noe nytt.

URBANT OG PRAKTISK
Rett ved Paradis stasjon bygger vi 42 nye leiligheter som passer utmerket for en urban livsstil, –nær alt, enten til fots, sykkel eller kollektivt. Området er et knutepunktet for tog- og buss. Her går bussrute 2, 3, 4, X30, X31, X39, X40, X44, X50, X60, X74, N84, E90 og Flybussen. Gangavstand til sentrum er ca. 20 minutter. Har du en sykkel eller el-sparkesykkel er det knapt snakk om avstander, noe som gjør hverdagen enda enklere.
2 min.
Stavanger Sentrum
Fra Paradis Stasjon er du alltid nær byen enten du tar toget, bussen, sparkesykkelen eller går. Å ha alt du trenger og å kunne nyte byens mange fordeler i løpet av få minutter, er en deilig fordel ved å bo på Paradis Stasjon.
2 min.
2–8 min.
Butikker
Rett over gata finner du Kiwi, åpen fra kl. 07-23. 5 min mot byen finner du lille Asia Supermarket, åpen fra kl. 08–21. På Kilden kjøpesenter, 8 minutter unna, finner du Coop Mega og mye mer.
2–8 min.
Den nye byen i byen
Med det du trenger rett i nærheten i en bydel med store utviklingsplaner, blir det stadig mer attraktivt å bo her med kafeer, butikker, treningssentre og masse nye arbeidsplasser. Leilighetene vi bygger blir 2–3-roms fra 47–105 m², så enten du er enestående, enestående med barn, klar for å flytte sammen, eller vil vente med barn, så er Paradis Stasjon – ja, trolig paradis for deg.
2-7 min.
Take Away
Her er det mange alternativer å prøve ut. Fra rett over gata og innen 5-7 min mot byen har du mange alternativer. Perfekt når du trenger litt rask middag eller kveldsmat.
2-7 min.
5 min.
Viking Stadion
Få med deg Vikings hjemmekamper og den gode stemningen som er på og rundt stadionen.
5 min.
8 min.
Barnehage
Nærmeste barnehage er Våland barnehage, og ikke langt unna finner du Hillevåg barnehage og Bekketunet barnehage, ved Bekkefaret.
8 min.
9 min.
UiS
Universitetet i Stavanger ligger heller ikke langt unna og bussen som tar deg dit finner du like utenfor.
9 min.
15 min.
Vålandstårnet og - parken
Sjekk utsikten over byen og utforsk mer med kikkertene som står der. Eller gå en tur i den flotte Vålandsparken som strekker seg ned mot idylliske Mosvatnet.
15 min.
10 min. + 10 min. t/fots
Vaulen badeplass
Badeplassen på Vaulen er en populær og herlig badeplass når sommeren kommer. Badeplassen har 6 mindre sandstrender, lekeplasser, sandvollyballbane, balløkker, stupebrett og toaletter. Salg fra kiosk på badedager.
10 min. + 10 min. t/fots
20 min.
Kvadrat
Et av de største kjøpesentrene i Norge ligger i Sandnes og kan by på mer enn du trenger. Sett av dagen til shopping og god mat med venner.
20 min.
15 sek.
Meld din interesse
Så holder vi deg oppdatert på prosjektet, salgsstart og andre relaterte nyheter.
15 sek.