Nabolaget det virkelig satses på

Området nord og vest for Hillevågsvatnet, der den gamle godsterminalen lå, skal utvikles som en del av sentrum. Dette er et av Stavangers mest spennende byutviklingsområder med direkte kobling til sentrum, bussveien og med egen togstasjon.

På strekningen fra Paradis togstasjon og helt ned til politistasjonen vil det altså skje store ting, først og fremst på sjøsiden av toglinjen. Men Lagårdsveien har allerede begynt å merke at noe er på gang. Plutselig blir det nytt liv i gamle bygg.

Du ser det ikke ved første øyekast, men siden dette er satsningsområde vil flere hive seg på de mulighetene som ligger der. Noen av de første til å ta sats, var Torill og Svein Erik Renaa. Svein Erik er en prisbelønnet kokk som virkelig vet hva det vil si å satse, sånt kan man bli både verdensmester av og få Michelin-stjerne for. Denne gangen har det blitt sirkus. Midt på dette strekket av Lagårdsveien finner du Sirkus Renaa, Stavangers nye kulinariske møteplass.

Med hele 900 m2 til disposisjon har de mye produksjon i lokalet, men også en restaurantopplevelse som får deg til å føle at du er på reise – en følelse som mange trenger i disse dager. Alt i alt har de konditori, bakeri, sjokolade- og iskremfabrikk, pizzeria, kafé, restaurant og bar. Som de selv sier det «Proppet full med kulinariske fagfolk og ekte håndverk.»

Med leilighet i Paradis Stasjon er du bare en liten gåtur unna mange smakfulle opplevelser, enten du tar det med hjem eller setter deg ned i den spennende atmosfæren som er på Sirkus Renaa.

Til sommeren kommer det ny tilskudd i det gamle Statens Hus som nå blir sykehus og kjøpesenter. Aleris Helse går tungt inn i bygget, i tillegg til Coop Extra, Rusta, Evo treningssenter og Vitus Apotek. 180 parkeringsplasser er en trøst for mange, – fra Paradis Stasjon er det få minutter å gå.

Kjøp leilighet i Paradis i dag og få med deg gevinsten av en prisvekst som, etter all sannsynlighet, vil komme i en attraktiv og ny bydel.