Kjøp og lei ut!

Gjør en god investering nå! Kjøp en ny leilighet i Paradis Stasjon til utleie, og la leietakerne sikre investeringen.

Gjør en god investering nå! Kjøp en ny leilighet i Paradis Stasjon til utleie, og la leietakerne sikre investeringen. Dagens lave rente gjør det enklere å gjøre en god investering, og det er smart å være tidlig ute i et område med store utviklingsplaner, med tanke på verdistigningen.

Området nord og vest for Hillevågsvatnet, der den gamle godsterminalen lå, skal utvikles som en del av sentrum. Dette er et av Stavangers mest spennende byutviklingsområder med direkte kobling til sentrum, bussveien og med egen togstasjon, – og ved sistnevnte ligger Paradis Stasjon.

Målet er å utvikle en ideell 10–minuttersby med bla. boliger, arbeidsplasser, butikker, spisesteder, treningssenter og turområder. Det nye Stasjonsbygget blir et landemerke og vil sammen med The Box Office bygget og flere andre næringsbygg huse mange arbeidsplasser. Det er i det hele tatt mange faktorer som spiller inn og gjør en leilighet i Paradis Stasjon til et interessant leieobjekt, – og dermed en god investering.

Paradis Stasjon ligger meget attraktivt ved fjorden, 2 min. med tog fra Stavanger sentrum og rett ved et av regionens største kollektivknutepunkt. Kort vei til studiesteder som UiS, BI, VID, m.fl., gjør sparkesykkelen til en rask og rimelig transportkilde, foruten alle bussene og togene.

Meld din interesse eller ta kontakt med en av våre meglere i dag.

Fast visning

Hver tirsdag kl. 16

Sted: EM1 (Fomo bygget)
Grenseveien 21, 4313 Sandnes

Dersom du har spørsmål eller ønsker å booke møte, ta kontakt med vår megler Leiv Inge Stokka

leiv.inge.stokka@em1sr.no // 952 10 773